Vrei bătaie, Oprișan?

Greii din P.S,.D. s-au contrat în ședința CEX de la sfârșitul săptămânii trecute.

”Marian Oprișan și Marcel Ciolacu s-au certat cel mai rău. Liderul PSD Vrancea a povestit în ședință că președintele Camerei Deputaților l-a înjurat pe holurile sediului PSD din Băneasa”, scriu sursele noastre.

  • – Vrei bătaie, Oprișan?”, i-ar fi spus Ciolacu lui Oprișan, potrivit unor surse participante.
  • – Nu, a spus Oprișan, care avea de scris un mesaj pe facebook.
  • – Las că-l bat pe altul, ar fi zis Ciolacu dezamăgit. Se pare că Ciolacu a mai avut un asemenea eșec. A mai vrut odată să-l bată pe Oprișan, dar tot așa l-a prins ocupat.

Și nu a fost singurul episod, mai spun sursele noastre. Cei doi s-au și pârât la doamna.

În ședință, Viorica Dăncilă s-a plâns de faptul că ea nu a participat la construcția bugetului de anul acesta.

”Trebuia să-ți dai demisia atunci”, ar fi spus Marcel Ciolacu în șoaptă.

Oprișan a întrerupt ședința și l-a pârât pe Ciolacu lui Dăncilă. „Auziți ce spune, doamna premier, că ar fi trebuit să vă dați demisia”. Dăncilă le-a spus colegilor că s-a gândit în acel moment să-și dea demisia.

Oprișan a povestit și o întâlnire între Florentin Pandele și Paul Stănescu, spun sursele citate, în care Pandele i-ar fi cerut lui Stănescu să susțină adoptarea amnistiei și grațierii.

Marian Oprișan a acuzat-o și pe Gabriela Firea că i-a scris un mesaj lui Paul Stănescu pe grupul intern al președinților de filială. Acolo Oprișan l-a acuzat pe Paul Stănescu că vrea să dea partidul lui Victor Ponta.

Răspunsul lui Paul Stănescu a venit sub forma unui mesaj redirecționat. ”Nu ți-e rușine să mă acuzi pe mine de așa ceva?”, s-a adresat Gabriela Firea lui Oprișan, potrivit unor surse participante, relatează de această dată stiripesurse.ro