Profesorul porno, scandal cu jandarmii

Mărgărit GROSU

Echipa de intervenție a Jandarmeriei Buzău a fost solicitată astăzi să intervină la societatea Spațial Arhiconstruct S.R.L., care taie piatră pe strada Islazului, pentru că patronul acesteia, Omer Aloub, a sărit la bătaie la inspectorii aflați în control. Africanul era protejatul fostului director de la I.T.M. Buzău și controlul era blocat de mai bine de un an, spun sursele noastre. Jandarmii nu s-au înțeles cu africanul, pentru că acesta zbiera și amenința cu un fier că omoară oamenii veniți în control. Numai experiența și profesionalismul inspectorului șef a făcut ca apele să se liniștească și patronul să-i primească pe inspectori în control. Tot la rugămintea inspectorului șef, sudanezul nu a fost încătușat pentru comportamentul său violent, periculos față de organele de control ale statului și față de jandarmi.

A fost depistat cu oameni la negru, după ce în vara anului trecut tot aici au fost găsiți cinci muncitori care nu aveau contract de muncă și care munceau pe moșia africanului de cel puțin cinci ani. Așa se face că năravul din fire nu are lecuire și vedem cum oameni de altă nație se comportă precum șeicii în deșert, cumpărând în stânga și în dreapta privilegii, diplome și funcții în domenii de care habar nu au. Africanul mincinos, Omer Aloub, le spunea oamenilor legii că este o victimă a ziariștilor șantajiști, uitând să spună că de fapt el este șantajistul, care se folosește de oamenii legii să-și desfășoare activitatea nocivă în fața caselor unde locuiesc bătrâni și copii care nu se pot odihni sau învăța din cauza activităților sale. Până acum se dădea omul comandantului poliției, mai apoi s-a dat omul lui Ciolacu, ca mai nou să se laude cu Sebastian Radu, cel care îl ajută să iasă din toate necazurile. Se pare că Omer și-a cam găsit nașul și românii s-au cam săturat de comportamentul său. S-au săturat și oamenii legii de minciunile lui și se pare că este pe cale de a se iniția o acțiune de extrădare a acestui individ, care nu s-a adaptat în această societate, după ce își va ispăși pedeapsa cu închisoarea pentru faptele sale. Și asta, înainte de a face victime în jurul său, prin metodele învățate înainte de imigrare prin lumea lor. S-a pozat gol pe Facebook și mai rău, s-a pozat având o centură folosită de teroriști atunci când se aruncă în aer.

Faptele de care este acuzat acest individ sunt mult mai grave și paravanul activității sale se pare că nu-i mai este de folos, pentru că Omer nu se ocupă doar cu fasonat și instalat cruci prin cimitire sau de montat W.C-uri prin casele celor avuți. Se pare că are și alte activități asupra cărora vom reveni.