Gheorghe Vlase își lansează candidatul la prezidențiale

Mărgărit GROSU

Liderul Umaniștilor din Buzău își lansează, duminică, în Capitală, candidatul în campania electorală pentru funcția de președinte al României. Gheorghe Vlase, singurul politician care și-a anunțat candidatura la fotoliul de primar, pleacă cu șanse mari în această campanie. Înconjurat de tineri și oameni curajoși, liderul umaniștilor buzoieni crede că România poate fi condusă de o femeie și mai mult, poate fi condusă bine de un om deștept. Ramona Ioana Bruynseels este absolventă a Universității Harvard, Școala de Guvern John F. Kennedy, specializarea Management în Administrație Publică. A fost distinsă cu două premii speciale de către Harvard Kennedy School pentru excelență academică și contribuție deosebită la comunitatea Harvard.

Desemnată drept candidat de peste 700 de delegați în cadrul Congresului organizat de Partidul Puterii Umaniste la începutul lunii trecute Ramona Ioana Bruynseels a declarat:
Voi fi un candidat serios, consistent şi credibil în alegerile pentru cea mai înaltă funcţie în stat. (…) În perioada următoare voi face cunoscute priorităţile candidaturii mele. Vor fi teme concrete, necesare, fără populisme şi fără excese, va fi o candidatură fără minciuni, fără promisiuni deşarte şi neacoperite, cinstită şi onestă”.

Lansarea va avea loc, duminică, la Sala Polivalentă în prezența delegaților din întreaga țară.