Liderul P.M.P. Buzău se pensionează

Nu vă bucurați și nu dați buluc la sediul partidului, că Vasile Gheorghe nu părăsește viața politică, se pensionează de la Fabrica de Bere și se dedică doar partidului. De altfel, liderul P.M.P. Buzău este singurul politician care a ridicat scorul partidului la ultimele alegeri, arătând că prin muncă serioasă, prin exemplul personal, se poate face performanță.

Modest, așa cum îl știm, Vasile Gheorghe, cel mai bun specialist de la Fabrica de Bere din domeniul său de activitate, ne spune că rezultatul ultimelor alegeri nu este atât de bun cum l-a dorit, dar acceptabil.

”Oricum acum au fost niște alegeri atipice. PMP a scăzut doar cu 0,9% iar pe municipiu am menținut scorul de aproape 7%. USR a scăzut cu 7%, iar ALDE si PRO ROM., care împreună la europarlamentare au avut 17%, (6,68 Alde și 10, 40 ProROM) acum au luat 13% împreună”, ne spune liderul P.M.P. Buzău.

Aflat pe un trend crescător, P.M.P. reprezintă o rampă de lansare în Parlamentul României pentru cei care sunt în căutarea unei astfel de oportunități, astfel că partidul a devenit foarte atrăgător.

Cine dă târcoale pe la poarta partidului? Vă spunem imediat!