Ciolacu i-a tăiat publicitatea Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă se luptă singură în această campanie electorală în timp ce mai marii partidului se gândesc la sloganul care i-a consacrat după fiecare tur de scrutin în care nu au ieșit prea străluciți. ” Scapă cine poate!”, este sloganul care deschide seria de negocieri secrete cu noua putere ce se prefigurează la orizont. Se poate spune că frica este un sentiment destul de bine dezvoltat în fibra liderilor P.S.D., care, din instinct de conservare își acoperă oala cu bucate. Așa pare să se întâmple și acum. Marcel Ciolacu, liderul P.S.D. Buzău, și-a pus capac la cazanul cu bunătățuri, și-a cusut buzunarele în care stăteau banii de publicitate, a spart pușculița cu economii și le-a mutat locul. Nu se știe niciodată cât durează traiul din opoziție, așa că nu este loc de acțiuni riscante, ar spune acesta.

Ne uităm în presa locală și nu vedem un strop de publicitate. Nici pe paginile de Facebook ale liderilor P.S.D. și nici pe site-urile consacrate partidului nu se spune nimic de Viorica Dăncilă. De ce oare?

O singură remarcă vedem pe contul liderului P.S.D. Buzău, referitoare la Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu spune de curaj. Îl macină sentimentul fricii!

”Pe lângă multe alte calități, eu cred că un președinte de țară trebuie să aibă în primul rând curaj. Iar azi doar Viorica Dăncilă a avut curaj!

După două ore și jumătate în care a răspuns la absolut toate întrebările (multe ostile) venite din partea celor 50 de jurnaliști prezenți a rămas așa cum a început: în picioare!

Ați văzut ce a fost dincolo?! O mascaradă controlată de la cap la coadă! Acela nu se numește curaj….””

Pe care eu nu prea îl am, am putea continua noi, fără frică de alte represalii cu care ne-a obișnuit deja.