Marcel Ciolacu-”El Lider Maximo”

Succes total pentru deputatul Marcel Ciolacu, care a obținut în urma CEX-ului de marți seară poziția de președinte interimar al P.S.D., după o ședință tumultuoasă cu ușile închise. Viorica Dăncilă a considerat că scena de teatru ieftin s-a terminat și, într-un final, a decis că pălăria de lider este prea mare pentru domnia-sa. La cârma partidului a fost lăsat, cel puțin până la organizarea unui Congres, președintele Camerei Deputaților, deputatul Marcel Ciolacu, cel care spune că are multe calități. Marcel Ciolacu va fi secondat de Paul Stănescu în funcția de secretar general și mulți vicepreședinți, a căror sclipire va păli mai devreme sau mai târziu în funcție de interesele noului lider.


La finalul ședinței CEX, Marcel Ciolacu și-a prezentat echipa anunțând că s-a încheiat epoca în care partidul a fost condus de un tătuc. Echipa de conducere a P.S.D. anunțată de noul lider este formată din: Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Vasile Gliga, Vasile Nistor, Claudiu Manda, Doina Fedorovici, Gabriel Benea, Dan Nica, Pavel Maria, Gabriela Firea şi Gabriel Mutu.


“După ce m-au propus colegii ca și președinte interimar, conform cutumei și a statutului, mi-am ales în primul rând secretarul general și primul obiectiv care ne-au mandatat colegii este acela de a organiza Congresul, unde vor fi alegerile normale. Alături de domnul Paul Stănescu, automat au intrat toate cele cinci județe care au câștigat alegerile și în al doilea tur de scrutin, aici mă refer la președintele de la Teleorman, președintele de la Mehedinți, domnul Georgescu Aladin, domnul Adrian Gâdea, domnul Mihai Weber de la Gorj și domnul Niculae Bădălău de la Giurgiu. De asemenea, în această conducere trebuie să fie și o reprezentare regională. Sunt opt regiuni de dezvoltare a țării și în fiecare regiune s-au făcut propuneri: domnul Gabriel Zetea și domnul Moldovan, domnul Gliga Vasile, domnul Nistor Laurențiu, domnul Claudiu Manda, doamna Federovici și domnul Benea, domnul Dan Nica, domnul Pavel Marian, doamna Gabriela Firea și domnul Mutu Gabriel”, a spus Ciolacu, la finalul ședinței Comitetului Executiv”, a declarat Marcel Ciolacu.