Voi ați citit vreodată ziaristii.com? Nici eu!

”În 2012, Ionela Dobrică avea 22 de ani. Foarte tânără și foarte dornică de parvenire. A fost momentul când tatăl său, consilierul județean Dumitru Dobrică, a declanșat operațiunea de plasare a beizadelei blonde într-o funcție înaltă din statul român, la București.

Nu se știe cum a ajuns să se apropie Dumitru Dobrică, consilier județean în Buzău, de Valeriu Zgonea, ditamai președintele Camerei Deputaților, dar a ajuns.

Cert este că Dumitru Dobrică a reușit să-i câștige încrederea numărului 3 în stat. Și i-a propus o schemă win-win: îmi pui fata directoare mare la București, o faci și subsecretar de stat, iar eu am grijă de dumneata, o să fii mulțumit!

Urmarea o regăsim în rechizitoriul întocmit de procurorii DNA, pe baza căruia Tribunalul București l-a condamnat pe Zgonea, în primă instanță, la 3 ani de închisoare cu executare.

Odată bătută palma, Zgonea s-a pus pe treabă. De la înălțimea funcției sale în stat, dar și a poziției influente în PSD, a intervenit la mai mulți funcționari publici pentru ca beizadeaua Ionela Dobrică să fie numită președinte al Centrului Național de Management pentru Societatea Informațională”, scriu ce de la ziaristii.com.

https://ziaristii.com/impostoarea-care-l-combinat-pe-zgonea-pana-n-poarta-puscariei-fata-lu-tata-juna-blonda-sefa-deputata-de-buzau/