Ucigașul Omer lovește din nou

Domnule Pantaze, protejați un criminal!

Era să trec peste ziua de azi cu o neînsemnată constatare prin care spuneam că ucigașul m-a ratat și azi și s-a limitat doar să-mi facă gesturi obscene ascuns după o Dacia Papuc.

M-a ratat ucigașul de ziariști și azi. Ploua tare și m-am strecurat în mașină, Probabil nu a fost atent la camera de supraveghere cu care mă filmează non-stop și așa am scăpat. Nu aveam ce face, am spart blocada, că aveam nevoie urgentă de medicamente. Am fost foarte atent în oraș și am evitat să ies din zonele aglomerate. Nu știi de unde îți apare în spate ucigașul. Nu am întârziat mult, dar la sosire ucigașul era în drum. Era agitat și vorbea la telefon. Mă scăpase! S-a pitit după un ”Papuc” pe care îl are parcat în fața porții și îmi făcea scene obscene. A intrat în curtea șopronului unde își invită la dialog, când și când, avocata și a început să urle ca un cimpanzeu. Probabil că s-a bătut și cu pumnul în piept, dar această scenă nu am putut să o filmez. Nu pot reda nici scenele vulgare pe care le făcea cu degetul către mine, pentru că nu se cuvine. Sunt gesturi din lumea lor. A ucigașilor, a borfașilor.

Asta scriam dimineață și eram pe cale să închid acest capitol azi. M-am închis în casă și căutam să scriu cu totul altceva. Probleme juridice, din profesia mea. Numai că s-a întâmplat să vină socrul meu disperat. I-a venit o mașină de lemne și nu avea oameni să o care în curte. M-am mobilizat. Criminalul pândea de după gard și părea disperat. Vorbea cu șefii de la Poliție la telefon, pentru că se auzea cum le spunea pe nume și pe grad. Omul era turbat de furie și nu-și dădea seama că urla. Se auzea foarte bine. A venit imediat o dubiță de la Poliția Locală, mi-au spus ai mei. Nu am fost de față, dar oamenii legii spuneau că au venit la o reclamație. Cineva tăia în stradă lemne de foc. Au plecat. Până să apar eu în peisaj, pentru că am fost nevoit să vorbesc la telefon, polițiștii plecase. Numai că apare Aloub Omer, cu GIPANUL ambalat să dea peste mine și peste socrul meu. M-am ferit în ultima clipă și așa am scăpat să fiu strivit de criminal. Socrul meu, om în vârstă, nu și-a dat seama de gravitatea situației. Cine se poate gândi că un om poate da peste cineva cu mașina pe stradă. A ieșit iar la poartă, dar criminalul s-a întors. De data aceasta bătrânul a sesizat pericolul și s-a ferit. Tremura tot. Era să mă omoare striga în prag de leșin. L-am dus în casă și am cărat lemnele de foc în curte cu frica în sân, că africanul se putea întoarce oricând și ne putea lovi. Azi am scăpat. Să vedem mâine dacă vom mai avea noroc pentru că africanul și-a fixat ținta pe toată familia mea.

Să înțeleagă și cititoarea mea, revoltată de jurnalul meu. Aloub Omer este protejat de oamenii legii. De aceea scriu și nu mă victimizez. Scriu să afle toată lumea și să pocnească buboiul! Are sute de procese pe rolul instanțelor pe care le-a câștigat. Nu pierde nimic în instanță, chiar dacă este faptă civilă, penală sau contravențională. Care este secretul lui? Este venit în România pe filiera lui Omar Hayssam. A fost extrădat, dar Alina Bica și-a făcut milă de el și i-a acordat cetățenia română. Prieten cu Marcel Ciolacu și cu toți ceilalți. A pătruns în rândul magistraților și al polițiștilor după ce le-a pus marmură prin case. Șefii, așa cum era de așteptat, nu au plătit. Dar nu aici este necazul! Africanul i-a mai ademenit și cu altceva. Ceva, ceva…..

Nu vă imaginați că informațiile mele nu au ajuns și la București. Sunt pe biroul Procurorului General, pe biroul ministrului Justiției, pe biroul ministrului Afacerilor Interne, pe biroul ambasadelor și pe biroul Președintelui. De undeva trebuie să se spargă gașca. Trebuie să se spargă buboiul și să vedeți atunci arestări! De undeva trebuie să se rupă acest lanț al infracțiunilor!