Adrian Mocanu a trecut la P.N.L.?

Astăzi, am luat micul dejun împreună cu premierul României, domnul Ludovic Orban. L-am regăsit pe prim-ministrul Orban la fel de determinat să ducă până la capăt misiunea dificilă pe care și-a asumat-o după înlăturarea Ciumei Roșii de la guvernare. Este clar, după gestionarea cu succes a stării de urgență, va începe etapa de revitalizare a economiei și sunt optimist că vom ieși bine din această grea încercare pentru România, scrie Adrian Mocanu pe blogul său oficial.

Ce ne spune deputatul? Că a fost la București sau în altă locație și a servit masa de dimineață. Adică micul dejun. Ne mai spune că l-a regăsit pe domnul Ludovic Orban, ceea ce înseamnă că a mai fost la el. Ludovic era pe poziție, determinat pe un plan dinainte stabilit. Și că are o misiune. Nu ne spune care, dar și-a asumat-o după ce a înlăturat Ciuma Roșie de la guvernare. Ne mai spune Adrian Mocanu că după gestionarea cu succes a stării de urgență, va începe etapa de revitalizare a economiei. Frumos spus, dar starea de urgență a trecut de mult. Suntem în stare de alertă. Perioada de revitalizare a economiei a început deja, chiar de mult timp și Ludovic Orban a și anunțat acest lucru încă de la începutul stării de alertă. Deputatul Adrian Mocanu ne mai spune că este optimist că vom ieși bine din această grea încercare pentru România. Probabil a vrut să spună că vom ieși cu bine și nu bine, pentru că nu se cade așa ceva în comunicare.

Din analiza textului, reiese că Adrian Mocanu tocmai ce a trecut la P.N.L. și a făcut un nou acord personal cu Ludovic Orban. Restul frazei este rebut și cel care a croit-o este un mare amator și nici măcar nu este atent atunci când croșetează un text.

Revenind la poză, aici situația este și mai jalnică. Cum să vorbești de un mic dejun, de o întâlnire caldă și tu să pui o poză de la birou? Poza este ridicolă și a fost selectată probabil doar în scopul de a-l minimaliza pe Orban. Premierul se ține de scaun, iar deputatul Adrian Mocanu zâmbește. Mesajul este clar. Sunt și eu pe aici, dar nu se știe, tu ține bine de scaun!

În concluzie, mesajul deputatului Adrian Mocanu este ridicol și nu ne spune nimic clar. Aș fi vrut să mai scriu ceva, dar mi-am aruncat ochii la comentarii. La câte înjurături a primit la această postare mi-am dat seama că este inutil să mai spun ceva.