Cel mai bun candidat s-a înscris în lupta electorală

Cel mai bun candidat pe care l-a avut Buzăul vreodată a intrat în cursa electorală pentru a câștiga șefia Consiliului Județean Buzău prin vot direct.

Cu un slogan de campanie mai mult decât inspirat, ”Haideți alături de mine, haideți alături de noi!”, Carmen Ichim vrea să spargă barierele unui partid politic și să aducă în jurul său toți buzoienii nemulțumiți de actuala clasă politică. ”Doamna de Fier”, așa cum au apreciat-o buzoienii atunci când a ocupat funcția de prefect și a reformat din temelii această instituție, a instaurat domnia legii în județ și mii de oameni abuzați de autoritățile publice au văzut că se poate face dreptate. A fost apreciată de toți primarii din județ care au primit sprijin pentru a rezolva cele mai spinoase probleme ce trenau nerezolvate de zeci de ani. Dar cel mai mult au apreciat-o buzoienii care au văzut că la conducerea Casei Albe poate fi un profesionist desăvârșit.

Carmen Ichim s-a suspendat din funcția de comisar-șef la Garda de Mediu și a intrat în politică pentru a schimba ceva. Vrea și poate, și mai ales are capacitatea de a strânge în jurul său oameni valoroși, oameni curați cu sufletul frumos, așa cum sunt toți buzoienii.

Mesaj adresat buzoienilor de Carmen Ichim:

HAIDEȚI ALĂTURI DE MINE, HAIDEȚI ALĂTURI DE NOI!
De astăzi, m-am suspendat din funcția publică pe care am exercitat-o cu mândrie și cu o mare responsabilitate, vreme de mulți ani. Încep un nou proiect de viață, un nou proiect pentru comunitate, pentru noi. Am acumulat o vastă experiență administrativă, am fost alături de buzoieni în toate funcțiile publice pe care le-am ocupat și am căutat mereu să fiu de ajutor și să rezolv toate problemele grave cu care s-a confruntat comunitatea. Și au fost multe. Au fost probleme de mediu, au fost epidemii, au fost dezastre naturale. Toate acestea au afectat omul, comunitatea, sănătatea și bunăstarea buzoienilor. Am constatat de-a lungul carierei mele că acționam, de multe ori, să reducem efectele unor acțiuni ale căror cauze nu au fost niciodată remediate. Factorul politic a acționat întotdeauna cu întârziere și în unele cazuri niciodată. Aici, am decis să mă implic în acest nou proiect, pentru a putea crea cadrul legislativ și pârghiile administrative necesare pentru a evita ca astfel de probleme grave să mai apară.
În acest nou proiect politic am nevoie să fiți alături de mine și să ne implicăm cu toții pentru viitorul nostru, pentru că putem face lucrurile mai bine și putem lua decizii mult mai bune pentru noi, pentru întreaga noastră comunitate!