Toma pierde tot, ca la cărțile de joc!

Ca la barbut sau la cărțile de joc, o mână proastă te lasă falit. Așa se întâmplă și cu Toma, primarul Buzăului, care până mai ieri era suveran peste oraș. Azi, se vede că mai toate cartierele pe care le credea ale lui nu votează cu el.

În primul rând a pierdut toți oamenii de afaceri din Buzău. Nu a rămas unul fără să fie umilit și adus în poziția ghiocelului la discuții cu pretenții mari. Au suferit, dar a venit ziua scadenței. Nu votează cu el! Muncitorii nici nu vor să audă de el și nici intelectualii. Și pe unii și pe alții i-a umilit. Pensionarii nu vor ca orașul să mai fie condus de el. Și asta pentru că i-a dat peste cap. Le-a scumpit toate utilitățile, taxele și impozitele s-au mărit, i-a batjocorit cu polițiștii locali în vreme de pandemie și le-a interzis să-și mai crească animale în casă. Nu vor să mai audă de așa ceva.

Pe cartiere, situația este destul de gravă pentru primar, dar fericită pentru buzoieni. Cartierul Simileasca votează cu fostul magistrat Constantin Florescu. Poșta și Mihai Viteazu votează cu Zoican. Tot Centrul de la blocuri votează cu Ionescu, candidatul Pro România și cei de la case tot cu Zoican. Așadar, cine mai votează cu Toma?