Dincolo erau mai multe

”Ăsta mic” de la USR, Irinel Cîrstea, pune sare pe rană și îi ia în balon pe Constantin Toma și pe ministrul Transporturilor, acesta, venit cu alai la Buzău să inaugureze o locomotivă ceva mai veche decât cele care se căznesc să mai răsufle pe șine.

”Domnule Ministru, astfel de inaugurări se pot face zilnic, în fiecare gară din România, având în vedere că pe șinele din toată țara găsim “monumente istorice” ce se deplasează cu viteze medii de 68 km/ora. Putem declara că tot materialul rulant al CFR este un monument istoric” îi spune Irinel, ministrului, într-o postare pe Facebook.

Se pare că ”ăsta mic” are dreptate, dacă ne uităm la ultimele evenimente petrecute pe calea ferată, unde locomotive la fel de bătrâne, reușesc să se elibereze de pe șine spre disperarea feroviarilor, care nu mai găsesc soluții prin care să le astâmpere setea de libertate.

Așadar, în spatele Gării, pe șine, există un adevărat muzeu de locomotive, de care ministrul Transporturilor trebuie să fie mândru că a fost însărcinat să le ocrotească.