Marcel Ciolacu n-a intrat nici azi în biroul lui Marian Oprișan

Liderul P.S.D., deputatul Marcel Ciolacu, bântuie prin Focșani, semn că apele sunt încă tulburi în patria lui Oprișan. Unii spun că simte miros de sânge, alții că își marchează teritoriul, după o bătălie în care a ieșit învingător, în timp ce unii, mai romantici, spun că s-a îndrăgostit de Focșani, așa cum pățesc toți cei care trec prin acest frumos oraș. Azi, a fost de și-a făcut cumpărăturile în Piața Moldovei și s-a pozat în fața primăriei. Îi place în Focșani și a fost încântat de acest oraș elegant, curat și bine administrat de un om destoinic. S-a uitat cu tristețe la sediul Consiliului Județean Vrancea, clădire pe care a evitat-o mereu, în timp ce își însoțea șefii de la partid, pentru că nu avea acces în biroul lui Marian Oprișan. Acesta pare să fie și mărul discordiei dintre cei doi. Marcel Ciolacu stătea mereu în mașină până ce mai marii partidului se întâlneau în biroul lui Marian Oprișan. Acum s-a simțit răzbunat, spun sursele noastre, dar în sediul instituției tot nu a intrat. Ironia sorții! Să fii șef absolut și să nu ai acces în biroul lui Marian Oprișan!

După ce și-a cumpărat brânză de vaci de la vrânceni, că la Buzău Piața e ca și desființată, Marcel Ciolacu a promis că se va întoarce și săptămâna viitoare. Probabil să cumpere vin pentru sărbători. Atunci va anunța și ce va face cu Oprișan, cel care așteaptă să vadă cam ce prăpăd se va mai năpusti pe capul lui.

Lăsând gluma la o parte, Marcel Ciolacu dă în acest moment războiul vieții sale. Nu se mai luptă nici cu Ion Vasile, cu Boșcodeală, cu Liviu Dragnea sau cu Viorica Dăncilă, pe care i-a cam mazilit. Se luptă cu Marian Oprișan, cu linia întâi a partidului, pe care o marginalizează într-un așa-zis proces de reformă a partidului. Credeți că greii partidului și cei de la P.N.L. îl vor ajuta în acest demers? Ați ghicit! E singur!