Vlad Pufu, președinte P.N.L. Buzău la municipiu

P.N.L. Buzău și-a adus coloana de sprijin a unei construcții mărețe ce tinde să devină un punct de reper pentru o societate aflată în căutarea unor valori autentice, după o lungă perioadă de dezamăgiri. Primul pas a fost făcut prin desemnarea liderului organizației județene a P.N.L. Buzău, Gabriel Avramescu, și acum, prin desemnarea ziaristului Vlad Pufu, un om cu o mare probitate morală, în fruntea organizației municipale, se poate spune că drumul spre normalitate s-a consolidat.

Vlad Pufu este noul președinte interimar al filialei municipale PNL Buzău. Îl cunosc de foarte mulți ani pe Vlad și știu că a fost întotdeauna un om implicat în viața publică și a societății civile.

Am ferma convingere că energia, forţa şi determinarea cu care Vlad vine la conducerea filialei municipale a PNL Buzău vor contribui la consolidarea relației dintre colegii noștri și la organizarea unei campanii electorale exemplare. Avem încă multe de făcut, dar validarea lui Vlad Pufu de către Biroul Politic Județean este încă un pas important pe care am reușit să-l facem în demersul nostru de a reconstrui PNL Buzău. Alături de Vlad Pufu și de ceilalți președinți de filiale vom forma echipa liberală al cărui principal obiectiv va fi dezvoltarea sustenabilă a comunității buzoiene”, a anunțat Gabriel Avramescu, președintele interimar al organizație județene a P.N.L. Buzău.

#echipaPNLBuzău#profesioniștii#ÎmpreunaPentruBuzău#VladPufu