Senatorul Vlad Pufu i-a scos la încălzire

P.N.L. Buzău a intrat pe mâini bune după alegerea ziaristului Vlad Pufu ca senator P.N.L. în Parlamentul României. Multe se vor schimba pe scena politică locală și națională prin exemplul și stăruința liderului P.N.L. Buzău.

Azi, în zi de sărbătoare, senatorul Vlad Pufu a inspectat șantierul de la podul Vadu Pașii, însoțit de deputatul Gabriel Avramescu și primarul din Vadu Pașii, localitate cea mai afectată de întârzierea lucrărilor.

”Am vizitat, astăzi, locul unde se execută lucrările la podul care se construiește peste Râul Buzău, în comuna Vadu Pașii. Împreună cu domnul deputat Gabriel Avrămescu și domnul Gheorghe Firon, primarul localității, am fost să vedem stadiul lucrărilor la acest obiectiv strategic care asigură legătura cu Moldova și totodată reprezintă o alternativă pentru podul de la Mărăcineni, care va intra în curând în reabilitare. Vom lua legătura cu cei care execută aceste lucrări și cu reprezentanții Consiliului Județean, pentru a stabili cu precizie dacă graficul este respectat. Noul pod de la Vadu Pașii este construit cu bani de la Consiliul Județean Buzău și Ministerul Dezvoltării, investiția ridicându-se la peste 26.000.000 de lei. Facilitățile ce țin de mobilitatea buzoienilor și dezvoltarea infrastructurii sunt obiective prioritare pe agenda mea”, scrie senatorul Vlad Pufu pe pagina sa de socializare.