Vlad Pufu îl pune la colț pe Toma

Dacă poți acuza P.N.L. Buzău de toate relele din lume, mai ales în această perioadă de criză profundă, pe Vlad Pufu nu îl poți acuza că nu este corect. Are o gândire liberală, este înțelept, cinstit, și mai ales, este un luptător. Majorarea taxelor și impozitelor, făcută din pix, de un om adus în primărie să-l umple de bani pe primar pe spatele buzoienilor, nu poate fi trecută cu vederea de un adevărat liberal. Vlad Pufu a luat poziție și nu se lasă până ce primarul nu anulează proiectul de hotărâre votat în CLM.

“Mă întreabă oamenii dacă îmi mențin poziția. Îmi mențin poziția mai ferm pentru că nu se blochează niciun oraș. Nu s-a blocat orașul cu Trans Bus-ul, nu s-a blocat cu RAM-ul sau Urbis și se blochează acum? Dânsul (n.r. primarul Constantin Toma) nu are decât să propună o nouă hotărâre în același CLM în care o revocă pe aceasta și poate că, din experiența acestor zile, reconsideră cumva și coeficienții aceia și își dă seama că este foarte mare mărirea. Nici economic ea nu se justifică. Intervenția statului în economie trebuie să fie când economia funcționează. Atunci poate mări taxele. Dar, în momentul în care anunți că ai 50 % colectare, când avem o criză economică pe care o traversăm cu toții, tu apeși mai tare cu taxele? Nu le mărești cu 10 %, ci cu un procent între 50% și 300 %”, a declarat senatorul Vlad Pufu pentru sansanews.ro

Circul din holul Primăriei Buzău continuă în fiecare zi. Vin oameni cu decizia de impunere și strigă disperați după primar. Edilul e la băi, se odihnește acum.