Ce ne mai pregătește doamna Preda de la Palat?

Vă gândiți că vă trece pe lista de la gunoi, să plătiți din urmă cu cinci ani serviciile la RER? Nu, așa ceva a făcut anul trecut. Acum este la alt nivel. Vă gândiți cumva că vă impozitează imobilele cu 1000%? A trecut și de acest prag. A terminat lucrarea de la sfârșitul anului trecut. A evoluat! Vă gândiți cumva, că vă ia locul de parcare și vă pune să plătiți la oră de staționare în fața casei? A făcut-o și pe asta, dar încă mai lucrează. Vă gândiți cumva că vă mai cheamă o dată să vă plătiți impozitul pe anul acesta, pe care tocmai ce l-ați plătit cu reducere? E de analizat! Dar nu de asta se ocupă doamna Preda, ”Doamna de Fier” de la Palatul Comunal. Doamna este îngrijorată de poluarea mediului înconjurător. Și cine credeți voi că poluează? Fabrici și uzine? Nicidecum, toate sunt la Faliment! Tăietori de piatră printre casele oamenilor? Cei care aruncă deșeurile industriale în canalizare? Nici pe departe! Patrupedele poluează mediul înconjurător, atunci când urinează la copac. Aici este marele pericol și ”Doamna de Fier” a cerut urgent măsuri!

Vă gândiți ce a putut să facă? Citiți aici!

A permite animalului să urineze pe domeniul public înseamnă să ne îndepărtăm de la aceste deziderate”, spune Anișoara Preda, într-un raport comun de specialitate.

AȘA CEVA?

Vă întrebați cine este doamna Preda?

Domnia-sa este șeful Palatului Comunal. Taie și spânzură, cum spune o vorbă din popor. Asfaltează, cumpără, vinde, face licitații, stabilește taxe și impozite și implementează la Palatul Comunal tot ce vrea.

Este șeful suprem, de pe vremea primarului Boșcodeală, restul fac figurație!