Ignoranță: Nu știe formula apei de ploaie și înjură pe NET

Șefa de la Compania de Apă, Simona Săvulescu, a avut mult de furcă cu un cetățean care îi reproșa faptul că plătește prea mult pentru apa de ploaie care s-a scurs din cer. Omul, neștiutor în cele sfinte, a folosit un vocabular nu tocmai academic la adresa șefei de la Apă, astfel încât reacția nu a întârziat să apară. Simona Săvulescu a scos formula apei de ploaie de la seif și a făcut-o publică pe NET, astfel încât tot misterul a fost elucidat.

Qm=K*S*0,7 =0,1423mc/mp*111mp*0,7 = 11,06 mc

Omul s-a luminat. A mai făcut doar câteva calcule, a extras rădăcina de la pătrat și a văzut că radicalul pica pe dungă. Cu o mică, dar necesară corecție, la raportul vânt-nor, i-a dat și debitul măsurat în picături pe secundă, căzute sub un unghi de 60 de grade pe cimentul deja ud. Forța de frecare a fost neglijabilă în acest caz, așa că a luat valoarea din tabel.

Nimic mai simplu de calculat. Și atunci de unde atâta revoltă?

După ce a văzut că a câștigat bătălia cu cetățeanul nemulțumit Simona Săvulescu a trecut la atac.

 ”Deoarece dvs, prin postările pe care le-ați făcut în spațiul public ați folosit în mod repetat la adresa mea expresii injurioase, fără să fi încercat să clarificați într-un mod civilizat ceea ce v-a nemulțumit, consider că este corect în primul rând să vă cereți scuze, dar și să faceți demersurile necesare pr a elimina postările nedrepte. Contez pe corectitudinea dvs!”, a mai scris șefa de la APĂ pe pagina sa de socializare.