Pufu s-a luat de Ionuț la televiziunea lui Felix Rache

Încurcate mai sunt căile politicii! Când zici că ai nimerit nodul, iaca îți sare în față altă îmbârligătură.

Vlad Pufu, senatorul liberal, a ales să-l altoiască pe ziaristul Ionuț Apostu la postul TV al vicepreședintelui Consiliului Județean Buzău, Felix Rache. De ce nu a făcut-o la el acasă? Ați ghicit!

Ce îi reproșează Vlad Pufu lui Ionuț Apostu, viceprimar la al doilea mandat? Că a interzis accesul presei la ședințele de Consiliu Local sau că nu s-a opus unui asemenea proiect. Ionuț Apostu spune că e înghesuială mare în sală și ziariștii sunt mulți și neliniștiți. Fac deranj! Beau apa plată de pe masă și mănâncă covrigii aduși pentru consilierii locali. Are dreptate Ionuț Apostu! Sunt fan și îl susțin! Ziariștii trebuie protejați de mogulii hapsâni, care îi trimit pe teren nemâncați pe arșița verii. Nici măcar pentru o sticlă de apă plată nu primesc bani. Ce să mai spunem de bilet de autobuz. De altfel, ședințele CLM Buzău sunt filmate în direct de un sistem automat și performant asigurat de Primăria Buzău. Ziariștii nu au drept de vot și nici măcar nu pot lua cuvântul în ședință. Și atunci care este necazul cel mare? Problema în CLM sunt consilierii opoziției. Cei de la PNL și USR care fac jocuri politice de culise la comanda șefilor de partid. Nu vin cu probleme concrete pentru dezbatere în CLM Buzău și nici cu proiecte de hotărâri viabile. Aici e necazul cel mare și riscul pentru democrație.

Interesant este de văzut cam care sunt resorturile care l-au antrenat pe senatorul Vlad Pufu în această dispută. De ce nu l-a atacat pe primar, pentru că așa cum este cutuma, el este vinovat pentru toate relele din lume.

Netezește cumva drumul pentru o împăcare a șefului său de partid, Gabriel Avramescu, cu primarul sau se pregătește pentru o schimbare de lider la nivelul conducerii P.N.L. Buzău?