Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va organiza Târgul Educațional „Student #UDJG”

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va organiza marți, 7 martie 2023 Târgul Educațional „Student #UDJG”, o amplă campanie de promovare a ofertei educaționale la nivelul județului Buzău. Zeci de profesori, studenți sau absolvenți din 13 facultăți de la UDJG vor merge la sediul EuroCampus, de pe strada Hangarului nr. 8, pentru a sta de vorbă cu liceenii și profesorii din județul Buzău și a le prezenta oferta educațională pentru viitoarea Admitere.

Vor fi experimente inedite, degustări de produse alimentare, momente artistice, filme, povești de succes ale absolvenților, seminarii și prezentări interactive, demonstrații de lucru cu imprimante 3D, iar liceenii vor avea posibilitatea, în intervalul orar 10.00-16.00, să stea de vorbă cu cadrele didactice dar și cu studenții facultăților. Nu vor lipsi concursurile și tombola cu premii, organizate din oră în oră.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău, Instituția Prefectului – Județul Buzău, Consiliul Județean Buzău și Primăria Municipiului Buzău.

Vă așteptăm!

Cu prietenie,

Departamentul de Comunicare, Promovare și Relații Publice

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Bogdan NISTOR
Departamentul de Comunicare, Promovare și Relații Publice