Comunicat halucinant de la CASA ALBĂ

Liderul PNL Buzău, Adrian Mocanu, și-a impus omul în funcția de secretar-general al Prefecturii Buzău, ca prim pas pentru degajarea funcției de prefect de actualul ocupant. Într-un exces de zel, Dănuț Țiclea a făcut din eveniment o adevărată operă de artă, material ce ar fi fost premiat în epoca de mult apusă.

Un diamant neșlefuit descoperit întâmplător de Țiclea

Numirea domnului Piron în funcția de secretar general al Prefecturii Buzău este cheia de boltă în reconstrucția Compartimentului Juridic

Așa ceva? Comunicatul Prefecturii Buzău:

Nicolae Piron, consilier juridic, clasa I, grad profesional superior la Serviciul controlul legalității, al aplicării actelor normative, contencios administrativ, aplicarea apostilei, procesul electoral și relații cu autoritățile locale, a fost numit cu caracter temporar în funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Instituției Prefectului – Județul Buzău pentru o perioadă de 6 luni, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

Nicolae Piron este de profesie jurist, având o vechime de 37 de ani în administrație publică. A lucrat inițial la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, unde a participat la aplicarea Legii Fondului Funciar. Ulterior, prin concurs, a ocupat funcția de secretar al comunei Zărnești, transferându-se, apoi, în Consiliul Județean Buzău unde a activat timp de 5 ani în postul de consilier juridic superior. A promovat, apoi, prin concurs în funcția de șef birou în cadrul Direcției Juridice și Administrație Publică Locală din Consiliul Județean Buzău.

”Numirea pe funcția de secretar general al Instituției Prefectului – Județul Buzău vine după 37 de ani de activitate în administrația publică. Este practic o continuare a activității pe care am desfășurat-o într-o viață de om. Am participat la aplicarea Legii Fondului Funciar încă de la apariția acesteia, în 1991, am fost membru în Comisia Județeană ca reprezentant al Consiliului Județean, am elaborat proiecte de dispoziții ale primarului și, respectiv, președintelui Consiliului Județean și hotărâri de Consiliu Local și, respectiv, de Consiliu Județean, practic nimic din ce voi întreprinde ca secretar general al Instituției Prefectului nu îmi este străin. Voi pune în practică experiența și expertiza acumulate în toți acești ani. Îmi voi desfășura activitatea numai în litera legii și în interesul cetățenilor și al statului român” a declarat Nicolae Piron, noul secretar general al Instituției Prefectului – Județul Buzău.

La rândul său, prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea salută numirea lui Nicolae Piron în funcția de secretar general al Instituției Prefectului – Județul Buzău:

”Numirea domnului Piron în funcția de secretar general al Prefecturii Buzău este cheia de boltă în reconstrucția Compartimentului Juridic. În ultimele 2 luni, am reușit să completăm acest compartiment cu 6 colegi noi, iar pe 22 ianuarie va avea loc concursul pentru ocuparea ultimului post disponibil la acest serviciu. Cred că un om serios și matur profesional se potrivește poziției de secretar general al Instituției Prefectului și mă bucur că Nicolae Piron a acceptat oferta noastră”.

Nicolae Piron are 56 de ani, este căsătorit și are 2 copii. Fiica sa este medic rezident la Spitalul Universitar București, iar fiul său este student anul III la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Carol Davila.