De ce se miră Carmen Ichim?

Șefa Gărzii de Mediu Buzău și-a luat concediu fără plată să ajungă primăriță. De o lună de zile bate orașul la pas și se miră. Se miră și se tot miră! Unde sunt spațiile verzi, unde sunt copacii? Unde sunt arborii din Piața Dacia? De ce nu crește pădurea prin mijlocul șoselei sau pe dalele din Piața Daciei? Îl ține și pe Irinel după domnia-sa. Irinel Cristea, fugarul de la USR. Rămas fără muncă, Irinel a rămas singurul tovarăș de luptă electorală a primăriței Ichim. Se miră amândoi și se plâng pe seară la televiziunea lui Vlad Pufu.

Nu știu de ce doamna Ichim nu a văzut cum dispar spațiile verzi atunci când domnia-sa era plătită să facă acest lucru. Atunci era tăcută. Nu o mira nimic. Nu știu de ce nu-și dă seama că prin beton nu crește iarba și nici copacii. Nu crește nici măcar pe dalele din Piața Daciei. Doar la ghiveci!

Interesant este faptul, că nici moderatorul emisiunii unde se plânge doamna cu Irinel nu-i atrage atenția că ar trebui să știe cam cum stă treaba cu spațiile verzi. Se miră și se plânge și el. Numai plângăcioși!