Noi, conducerea, am hotărât

Neglijență de toată jena în comunicare la PNL Buzău. Nici conducerea CAP-ului din Țintești nu își permitea așa ceva. Era acolo, și oamenii locului știu, o echipă de comunicare care ambala în țol festiv toate deciziile luate ad-hoc de președinte. Chiar dacă era beat. Comunicatele date către membrii cooperatori și afișate la geam sunau cam așa: Noi, conducerea, am hotărât………………..

Nu e cazul la PNL Buzău, chiar dacă vizează un specialist în comunicare, respectiv senatorul Vlad Pufu.

Informare de presa,

”Începând din data de 11.01.2024 , domnul senator Vlad Mircea Pufu revine în funcția de prim-vicepresedinte al Organizației Judetene PNL Buzău precum si in funcția de presedinte al Organizației Municipale Buzău. Parlamentarul PNL va ocupa ca intermediar funcțiile detinute anterior demisiei sale”.

Așa ceva?

În primul rând nu ne spune cum a revenit senatorul Vlad Pufu în funcția de vicepreședinte al Organizației Județene a PNL Buzău și în cea de președinte la Municipiu. A revenit asupra demisiei și atunci e vice de drept sau un Birou Politic al PNL, constituit cumva de conducerea interimară l-a votat în aceste funcții. Sau pur și simplu Adrian Mocanu l-a numit în aceste funcții, precum Napoleon pe câmpul de bătălie și atunci avem de-a face cu altceva, nu cu un partid politic. Mai grav, este că aceste funcții sunt deținute de senator ca intermediar, așa cum arată comunicatul, și nu interimar cum ar fi normal. Probabil este un intermediar al cuiva, ce stă pitit în spate. Așa partid, așa comunicare, așa oameni!

Probabil Adrian Mocanu este sabotat de oameni care nu-l văd cu ochi buni în fruntea organizației, pentru că nu cred că este înconjurat numai de cretini.