”Old Man” îl vede președinte pe Ion Cristoiu

Liderul P.S.D., deputatul Marcel Ciolacu, și-a oficializat porecla, ”Old Man”, un fel de Old Shatterhand, eroul din romanele western ale scriitorului german Karl May, și a dat o știre senzațională pe care întrega presă locală și națională a ignorat-o. Marcel Ciolacu îl citește cu plăcere pe Ion Cristoiu în fiecare zi, chiar dacă acesta îl mai și critică. Știrea a fost dată în cadrul unui interviu la România TV la oră de maximă audiență zilele trecute, de Ziua Natională. Marcel Ciolacu a spus că îl vede președinte din partea P.S.D. pe Ion Cristoiu, cel care reprezintă segmentul de electorat al intelectualilor de stânga.

Așa cum am spus încă de la început, știrea nu este că liderul P.S.D. îl vede pe Ion Cristoiu candidat la președinție, ci faptul că Marcel Ciolacu îl citește pe Ion Cristoiu. Să recunoști așa ceva, în vremurile de azi, este un act de eroism. Să-l mai și crezi potențial candidat la președinție este un act sinucigaș din punct de vedere politic, după părerea unora. Și totuși Marcel Ciolacu a ales să spună adevărul. Nu se adapă de la jgheab, așa cum îi place maestrului să se exprime cu privire la site-urile de dezinformare, ci mai stăruie și la părerea unuia mai bătrân și lucid, în speță, Ion Cristoiu.

Declarația liderului P.S.D. a înfuriat Antenele ”varanului” Voiculescu. Imediat au început să cânte Guvernul și deciziile sale și nici măcar nu mai sunt în stare de război. Efect așteptat! Pot spune că am trăit aceeași experiență și eu cu unul dintre cei mai mari patroni de restaurante din Buzău. Se văita că-i merge foarte rău și din șapte restaurante din câte are, a ales să facă Revelionul acasă anul trecut, pentru că nu a vrut nimeni să meargă la el. I-am recomadat să-l citească pe Ion Cristoiu să fie la zi cu informațiile. S-a supărat, la fel ca și cei de la Antena 3, și mi-a reproșat că el nu-l citește pe ”Coroiu”. Treaba lui!