Jurnalistul Adelin Petrișor cheamă ziariștii la discuții în fața primarului

Stimați reprezentanți ai presei locale buzoiene,

Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” vă invită să participați miercuri 13 iulie, începând cu ora 17:00,în Sala „Nicu I. Constantinescu” din Palatul Comunal, la conferința susținută de jurnalistul Adelin Petrișor în cadrul seriei de evenimente „Personalități buzoiene de ieri și de azi”.

De această dată, vă invităm nu doar în calitate de jurnaliști ci și ca parte a publicului, având oportunitatea de a purta un dialog profesional, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu cel mai cunoscut și experimentat corespondent de război din România, care a transmis din Liban, Kosovo, Bagdad și Belgrad, din Siria, Iran și Coreea de Nord, realizator al unor interviuri de senzație cu lideri ai lumii precum Yasser Arafat, EhudBarak sau Benjamin Netanyahu.

Adelin Petrișor, un simbol al curajului în presa românească, este, de asemenea,primul jurnalist român care a zburat cu avioane supersonice militare MiG-21 LanceR, EurofighterTyphoon, F-16 și Saab 39 Gripen.

Vă așteptăm!