Conferință de presă ce anunță prima ediție a Buzău International Arts Festival (BIAF).

Vă invităm joi, 10 iunie 2021, ora 11:30, la Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, la conferința de presă ce anunță prima ediție a Buzău International Arts Festival (BIAF).

BIAF va fi un festival al tuturor artelor, unic în regiune prin conceptul său și  se va desfășura în perioada 25 august – 25 septembrie, în municipiul Buzău și în mai multe locații din județ.

Buzău International Arts Festival reunește edițiile cu numărul șase ale Festivalului Internațional de Teatru Independent de ComedieCOMIC 7 B și Festivalului Internațional de Film Buzău – BUZZ IFF și va aduce publicului întâlniri unice cu vedete de talie internațională și numeroase alte evenimente – expoziții, concerte, spectacole stradale, lansări de carte, întâlniri cu oameni de cultură, conferințe, masterclass-uri și altele.

Buzău International Arts Festival este organizat de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Buzău și Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman.
Toate detaliile le puteți afla la conferința de presă, la care participă reprezentanții organizatorilor și ai instituțiilor partenere.