Recepția finală a proiectului „Modernizare DJ 203K Mărăcineni – Podu Muncii”

Astăzi, la Mărăcineni:

Recepția finală a proiectului „Modernizare DJ 203K Mărăcineni – Podu Muncii”, implementat de Consiliul Județean Buzău și finanțat prin POR 2014-2020.

  • 37 km de drum modernizați
  • peste 19 milioane de euro investiți

”Mulțumesc tuturor buzoienilor ce locuiesc în comunele tranzitate de acest tronson pentru înțelegerea de care au dat dovadă în timpul disconfortului creat de lucrări și domnilor primari, care ne-au sprijinit și care au fost vocea noastră și a constructorului în comunele lor.

Este un proiect foarte important pentru dezvoltarea infrastructurii din județul nostru, dar și pentru dezvoltarea economică și turistică a Văii Slănicului și nu numai.

Tot astăzi, am participat la recepția proiectului „Înființare sistem distribuție gaze naturale în satele Mărăcineni, Căpățânești și Potoceni”, implementat de Primăria Mărăcineni și finanțat prin POIM, dar și cu sprijinul Consiliului Județean Buzău.

Acest proiect este nu doar un exemplu de bună practică, ci un impuls de dezvoltare a comunei Mărăcineni și a întregului județ. Proiectul va fi multiplicat și de alte comune din județul Buzău și mă bucur că putem fi exemple unii pentru alții și ne putem da mâna să creștem împreună județul Buzău!

Astfel de evenimente ce au loc spre final de an ne dau încredere că suntem pe drumul cel bun, că putem duce la bun sfârșit proiectele pe care ni le asumăm în fața cetățenilor, chiar și când prezentăm idei ce par uneori prea ambițioase” a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consililui Județean Buzău.