Comentariul zilei

Apar semne de campanie electorală

Știrea zilei de astăzi este vizita ambasadoarei SUA împreună cu soțul său la Chiojdu, unde a discutat cu primarul comunei, Gheorghe Neamțu. Oaspeții au venit în drumeție și chiar au avut ce vedea în această comună. Numai că vizita poate fi interpretată și într-un mod electoral, ceea ce PNL, prin trustul său de presă, a și făcut. Primarul localității este liberal. Propus și susținut de deputatul Gabriel Avramescu, care pare a fi iubit de americani.

Oaspeți distinși astăzi la Chiojdu!

”Am avut onoarea să primim vizita Ambasadoarei SUA, Kathleen Ann Kavalec, care a descoperit farmecul și frumusețea meleagurilor noastre. Chiojdu este locul unde tradiția întâlnește natura, unde peisajele rurale sunt desprinse din povești, iar oamenii sunt primitori. Cu atât de multe locuri minunate de explorat, suntem gata să împărtășim comorile noastre cu toată lumea. Mulțumim Ambasadei SUA pentru vizită și suntem nerăbdători să vă spunem mai multe despre minunățiile noastre ascunse”,  se anunță pe pagina de socializare a Primăriei Chiojdu.

Vizite ale Ambasadei SUA au mai fost în județ. La Berca au fost reprezentanți ai ambasadei SUA, la Festivalul cârnaților de Pleșcoi, dar la un nivel mai mic. Nu s-au pozat cu primarul și nici nu au fost mediatizați. Acum pare altceva.