Toma îl bagă în faliment pe Vlase

Senatorul Vlad Pufu a ieșit pe teren să-l susțină pe Gheorghe Vlase, după ce primarul i-a stricat vadul la prăvălie. Interzicerea opririi și parcării pe B-dul Unirii îl scoate din joc pe Gheorghe Vlase, proprietarul restaurantului New Pizza. Dacă nu l-aș cunoaște pe primar, aș spune că este doar o coincidență faptul că aceste modificări de trafic îl afectează pe revoluționar. Cum îl cunosc foarte bine, cred că intenționat a interzis parcarea pe Unirii numai ca Vlase să dea faliment.

Războiul dintre Toma și Vlase se dă de multă vreme. De când erau tineri și frumoși la Metalurgica. Vlase era mare șef și îl critica mereu pe tânărul inginer Constantin Toma în ședințele de partid, pentru că făcea prăpăd prin fabrică. Toca tablă aiurea și făcea pagube enorme. Vlase uitase, numai că Toma a devenit primar și primul lucru pe care l-a făcut a fost să-i închidă locația din Crâng fostului său tovarăș de muncă. Nu a reușit, pentru că Vlase este foarte deștept, dar a reușit cu Unirii, acolo unde acesta mai are o afacere.

Gheorghe Vlase i-a cerut ajutorul senatorului Vlad Pufu, care a descins pe teren să vadă nenorocirea. Așa este! La Vlase nu mai intră nimeni pentru că nu ai unde să parchezi, pe jos nu mergi să mănânci pizza și nici cu bicicleta. Așa că restaurantul este mereu gol. Nici vecinii nu sunt bucuroși și nici cei înșirați pe B-dul Unirii. Cum ar spune franțuzoica din podgorii: ” Tamșă mare măi, Ioane!”. Se pare, că problema va fi rezolvată la nivel Central. Premierul este destul de supărat pe primar. Nici gând să-l mai crediteze pentru un mandat. Mai bine îl susține pe Gheorghe Vlase. Dar până la toamnă mai e!