Miros de sânge! Ionuț Apostu mușcă din Toma! Cum a făcut cu Boșcodeală!

Viceprimarul Ionuț Apostu și-a adjudecat postul de primar la viitoarele alegeri. Se laudă că a dat, așa cum face mereu, dar face, zice el! E cașcaval de mâncat! Țipă și urlă, arogant, prin Consiliul Local, căutând să se impună drept șef peste consilieri, chiar dacă nu are nicio abilitate în acest sens. La ultima ședință, Ionuț și-a ieșit din pepeni. Nimeni nu și-ar fi închipuit că un purtător de geantă ar putea fi atât de răutăcios. I-a dat deja un brânci primarului Toma și, și-a arătat deja colții în CLM de mare prădător. L-a sfâșiat pe nașul, urmează actualul primar. A jignit o doamnă, cu mare școală, față de acest individ, școlit la bătrânețe, numai el știe pe unde, și pare că e stăpân pe Primăria Buzău.

Urât spectacol la Primăria Buzău în această zi. L-am văzut pe Ionuț Apostu delirând! A simțit gust de sânge, că pică Toma și a înfipt colții în pradă. După cum îl cunosc, un tip leneș și fără verb, am impresia că a consumat ceva. Probabil apă plată cu lămâie. Cum fac mai toți. S-a mai și vopsit, pe zona împădurită, să pară tânăr și neliniștit. Spectacol grotesc!

Nu vă uitați pe site-ul Primăriei Buzău, să vedeți ședința CLM Buzău, pentru că vă face rău. Ceva mai urât nu puteți vedea !

Toma șmecher!

A lăsat pruncul să-și facă de cap. Știe el ceva, ceva!