Target de campanie

Lucian Romașcanu: Președintele P.S.D. Buzău, senatorul Lucian Romașcanu, vrea ca la aceste alegeri să obțină un scor mai mare decât cel înregistrat de premierul Marcel Ciolacu la precedentele alegeri. Este un mare specialist în domeniul său de activitate, dar știe că fiecare buzoian indiferent de opțiunile sale politice își va vota premierul său, și de ce nu, primul președinte al României buzoian la origine. Target realizat!

Constantin Toma: Primarul Buzăului vrea ca la aceste alegeri să fie cel mai votat primar din țară. Nu o face pentru el, ci pentru Lucian Romașcanu, șeful său de partid și pentru Marcel Ciolacu, premierul României. Va fi votat de buzoieni într-un număr așa de mare încât în prima zi din noul său mandat se va întreba: Oare ce vor de la mine buzoienii? Îi spunem de pe acum: Buzoienii vor să se odihnească, adică să nu mai facă nimic, nimic, nimic! Să-i lase și pe ei să se odihnească. Target realizat!

Carmen Ichim: Candidatul P.N.L. Buzău la alegerile din acest an, pentru funcția de primar are un singur Of! Să-l îndepărteze pe vicele Ionuț Apostu din funcția sa. Pot face și o rocadă, că doar amândoi au evoluat pe același palier. Ionuț Apostu are leafa mai mare și pare mai important. Este o ambiție veche și se pare că acum poate fi realizată. Oricum, față de Ionuț, Carmen Ichim este mult mai instruită, așa că, target realizat.

Adrian Mocanu: Liderul P.N.L. Buzău vrea un post de deputat. Nici nu-l interesează poruncile date de la Centru. Este un bun executant și va câștiga. Target realizat!

Continuăm mâine!