Adrian Mocanu l-a exclus din cursa electorală pe primarul bătăuș

Plângerile și memoriile adresate de localnicii din Vadu Pașii la adresa primarului Gheorghe Firon nu l-au lăsat indiferent pe liderul P.N.L. Buzău, Adrian Mocanu. Acesta a decis ca pentru aceste alegeri să nu îl mai crediteze pe actualul primar, pentru un nou mandat, astfel încât a fost responsabilizat pentru această funcție din partea P.N.L. Buzău, Nicolae Chijer. Fost viceprimar, Nicolae Chijer, beneficiază de încrederea cetățenilor din comuna Vadu Pașii, și mai mult, are o nouă viziune pentru dezvoltarea durabilă a celei mai mari comune din județul Buzău. Desemnarea lui Nicolae Chijer pentru fotoliul de primar a fost primită cu mare bucurie de localnicii din comuna Vasu Pașii, un electorat de dreapta, care vrea să recupereze întârzierile provocate de actualul primar, ceea ce a făcut ca dezvoltarea comunității lor să fie cu mult întârziată.

Liderul P.N.L Buzău, Adrian Mocanu, a ținut un discurs mobilizator către cetățenii din Vadu Pașii, cu ocazia anunțării noului candidat de dreapta pentru fotoliul de primar.

”Am fost ieri la Vadu Pașii pentru a discuta cu cetățenii despre viitorul acestei localități. Sunt bucuros să-l am alături pe Nicolae Chijer, candidat PNL pentru funcția de primar al comunei Vadu Pașii. Domnul Chijer a înțeles că echipa potrivită pentru el este echipa PNL Buzău și împreună vom reuși să ducem Vadu Pașii pe drumul normalității. Oamenii sunt optimiști și cred în victoria noastră. Vreau să îi asigur pe toți pe această cale că pentru PNL Buzău, Vadu Pașii este o prioritate!”, a declarat liderul P.N.L. Buzău.

Încurajați de decizia luată la Centru, localnicii din Vadu Pașii au început să dezvăluie atrocitățile la care au fost supuși de regimul Firon și sunt hotărâți să depună plângeri.