RER SUD Buzău organizează Campania “Curățenia de primăvară”

Campania “Curățenia de primăvară” – Mun. Buzău

RER SUD în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău organizează în perioada 18 martie – 03 mai 2024 Campania “Curățenia de primăvară” . Campania se va desfășura etapizat în tot municipiul Buzău

Apel pentru cetățeni, Asociații de Proprietari, agenți economici și instituții publice

Sub sloganul “Împreună facem Buzăul mai curat “, toți cetățenii orașului Buzău sunt invitați să se implice activ în activitățile de igienizare a zonei în care locuiesc. Orice mică implicare poate face diferența! Oricât de mic ar fi timpul pe care cetățenii doresc să-l acorde pentru realizarea curățeniei zonei în care locuiesc CONTEAZĂ!

Persoanele juridice (agenți economici), Asociațiile de Proprietari și instituțiile publice sunt invitate să contribuie la realizarea curățeniei de primăvara prin acțiuni precum: igienizarea spațiului verde din jurul imobilului, reabilitarea fațadelor, vopsirea gardului, curățarea trotuarului din dreptul imobilului și de ce nu chiar plantarea de flori în spațiul verde pe care îl dețin/admistrează.

Pentru a acționa eficient, toate persoanele fizice și/sau juridice care doresc să se implice sunt rugate să igienizeze zonele în care locuiesc sau își desfășoară activitatea doar conform programului.

RER SUD distribuie saci negri, la solicitare, Asociațiilor de Proprietari și ONG-urilor care doresc să se implice în campania de curățenie. Solicitările pot fi făcute, doar pe perioada campaniei, telefonic la: 0730.970.921 sau pe email: office@rersud.ro. Sacii negri se vor folosi pentru depozitarea resturilor vegetale. Nu se va depozita în saci resturi din construcții și demolări.

Pentru detalii despre programul campaniei, vă rugăm accesați:
● Comunicatul de Presă
● Afiș de informare_ Campania Curățenia de Primăvară_Mun. Buzău_2024